1 Jarig Jubileum

Na 22 jaar voor een werkgever gewerkt te hebben was Eugene toe aan nieuwe uitdaging, deze vond ze uiteindelijk in Hoogerheide. 

“Na de overname op 1 december 2015 van de zonnestudio zijn we gestart met een kleine renovatie. We wilden een nog gezelliger en open uitstraling voor de zaak, met een nieuw logo als kers op de taart.”

Tevens heeft Eugene alle zonnenbanken voorzien van nieuwe lampen om een nog betere kwaliteit en bruiningsresultaat te kunnen leveren.

“Bruin wordt je al binnen 20 minuten omdat wij gebruik maken van de beste banken van Luxura en Megasun.”

Voor Eugene is hygiene prioriteit nummer 1. “Na het zonnen maak ik direct alles schoonen steek ik de Lampe Berger aan.” Zonland heeft diverse zonnebank producten van het merk Australian Gold. Dit merk blinkt uit door een veel beter bruiningsresultaat, hoogwaardige ingrediënten en je kleur blijft langer zitten.

cadeaubonzonlandwebsite

“Geef een kleurtje als cadeau”want sinds kort verkoopt Eugene ook de Zonland cadeaubon. Zonland heeft 3 dagen speciale acties vanwege hun 1 jarig jubileum dus kom vrijblijvend langs voor meer informatie en onder het genot van een kopje koffie laat Eugene je graag de zonnestudio zien.